Friday, November 15, 2013

parajumper.com parajumper kvinner Parajumpers xl

Tyskland og Kina donerte en million i donasjoner, er det ingen skjerm donert elementer. Reporter Query Kina Foundation for fattigdomsbekjempelse Day Offisiell nettside, nettsiden publisert en side Charity Fund liste over givere og enkeltbedrifter, men bare bypage surfing, ingen søkefunksjonen er bare general kjærlighet offentlig liste, men indikerer ikke bruken av donerte midler og materialer for en bestemt tid og sted donasjoner øremerket bare en enkel student er foreldreløs og annen nødhjelp. China Charity gjennomsiktig årsrapport viser at mer enn halvparten av de spurte vil ofte offentlige donasjoner, men den siste av de spurte sa at de aldri hadde fått veldedighetsorganisasjoner tilbakemeldinger. Etter Wenchuan jordskjelvet enheter enhetlig fundraising, donerte jeg dollar, opp til nå ingen å fortelle meg hvor du skal dra bruke penger. Shanghai beboere Gao Min sa.

Delta Beijing Normal University One Foundation Fellesskapet Research Institute WangZhenYao sa, mange innenlands bruk av veldedige donasjoner, prosjektsøknad lag til å gå gjennom den kompliserte prosessen med tildeling, det er en lang syklus lenker og mer fremtredende problemene med lav effektivitet og dårlig åpenhet, donor Tilbakemeldingene er ikke-eksisterende. Han mener at filantropi ofte går gjennom flere stadier, var først annonsert donasjon nummer to kunngjøringen av donasjoner for fremdrift og rettidig tilbakemelding til de tre giverne er klassifiseringen av informasjon foredling, produksjon av tilsvarende informasjon produkter. Stiftelsen er nå parajumper.com en del av Kina i den første fasen, er det lite grunnlag kan gjøre den andre fasen. Samtidig har man ofte funnet i aviser i strid med tolking. For eksempel parajumper kvinner tidligere executive vice president i Røde Kors Kunming Nguyen brukte sin posisjon for offentlige midler handle moro, kasserer Chen Wenzhou Røde Kors millioner yuan underslag i år for å sikre at donasjoner blir brukt optimalt, dato , Hui Cao Cao Dewang Sons tørre sørvest donasjoner milliarder kroner, og Kina Foundation for fattigdomsbekjempelse signerte den første nasjonale veldedige donasjoner ansvarlighet avtale, gir ikke foreslått forvaltningshonorar ikke overstige frekvensen av mer enn penger hvis det blir funnet defekt, vil denne delen være ganger over kompensasjon tilstand . Dette tillater folk å se litt veldedighet gjennomsiktig lys. Forvent administrative strøk av, gå tilbake til sosial standard stede, China39s filantropi stort gap mellom de utviklede landene.


samfunn og næringsliv i økende grad føler at informasjonen er ikke offentlig filantropi begrensninger. WangZhenYao sagt, de fleste innenlandske offentlig emisjon av veldedige organisasjoner med mer eller mindre administrativt farge, med henvisning til standard drift av den utøvende myndigheter, mangel på motivasjon i avsløring av informasjon og press. Veldedighet avsløring av informasjon er ikke trivielt, forteller det til veldedighet som en offentlig tjeneste standarder og systemer endre problemer. Sier han. I retning av den veldedige organisasjonen så snart som mulig administrativ strøk av, gå tilbake til sosial standard. WangZhenYao sa jordskjelvet sterkt aktivert elementer av hele samfunnet veldedighet, veldedige organisasjoner og andre unge etter fremveksten av Internett og andre nye medier betyr å stige, er hele samfunnet å skape en spenning å trekke tilbake til samfunnet veldedige organisasjoner omfavne. Veldedig organisasjon skal straks etterkomme dette spenning, tidsriktig hjemkjøring. I miljøet, til raskt å endre den veldedige administrasjonen har ingen juridisk måte pinlig situasjon. Eksperter antydet at de eksisterende lover og forskrifter om informasjon Parajumpers xl avsløring veldedighet en prinsipiell bestemmelser, men mangelen på detaljerte rutiner og regler. Enten offentlig informasjon i stor grad avhenger den veldedige organization39s etisk bevissthet. Bør utvikle bedre metoder og standarder relaterte operasjoner, for eksempel avsløring av informasjon av veldedige danner en stiv binding. I regelverket.

No comments:

Post a Comment