Sunday, November 17, 2013

parajumper.com Parajumpers REDUZIERT jas Parajumpers

Bar side kort konfigurasjon definert attributter om å vise kommentarer fra utvalgte små reporter dro til Beijing for å delta i kongresser, vil treningssentre kunne tjene aktivitet avgifter. Per person per trening, gir det nå hver stasjon hver person, deretter tilbake per organisasjon per capita avgift. Mai i år, holdt National Training Centre Små journalister i Beijing sin fjerde kongress av små reporter, totalt mer enn fra alle regioner av de unge journalister og team representanter. De endelige valg resultater, fikk reporteren ulike æresbevisninger berømte liten. Treningssenter for lokale stasjoner har to strenge regler i sin advokatvirksomhet guide skrevet, skal provinsielle korrespondent stasjon rapportere årlig til å absorbere nylig journalister, provinsielle og kommunale folk til å stå på fylkesnivå folk. Ellers vil det avhenge av B mislighold, heve avtalen i året som kommer. Guiden også pålagt å delta i aktiviteter på hovedkvarteret hver stasjon minst to ganger i året, det totale antall deltakende provinshovedstaden byer og fylker i fire journalister stasjoner, den årlige antall deltakere som ikke var mindre enn alle mennesker. Guangdong, en stasjon eierne sa at bare sørger for at et lite antall journalister, for å sikre et tilstrekkelig antall personer til å delta i aktiviteter, for å få flere fordeler. Ulovlige medieplattform treningssentre kontrahering liten reporter kledd Daglig Ukentlig campus, gjør kinesiske liten korrespondent parajumper.com rapportert brudd på utgivelsen alene allerede har deltatt på trening Guo Yutong, følte hun noen gevinster, trene seg selv, og i de små kinesiske journalister på nettstedet se sitt arbeid. Hvis vi er heldige, kan det være en original Guo Yutong avis for å se sitt arbeid. Nylig, treningssenter direktør Ding Tingchen har problemer, er det brukerne rapportering, treningssentre drevet av kinesisk liten korrespondent rapporterte at en ulovlig avis. Xinhua News Agency rapporterte saken også.


Senteret Marketing Officer Liushan siv var på telefonen jeg svare på mediene under jurisdiksjonen til Nasjonalt Senter faktisk nasjonale publikasjoner utgitt av China39s liten korrespondent rapporterte. Journalister får to månedene i år, China39s liten Reporter, spesielle saken, viser overskriften sin guiding enhet er forelsket Alliance, vert det nasjonale Små reporter treningssentre, den kinesiske Røde Kors oversjøiske eget fond CMC Kina Små korrespondent nettverk co. Trykt topplanterner Emisjoner av nasjonal enhet. Reportere på National Press Parajumpers REDUZIERT og publisering Administration offisielle online, ser det ut som Baotou i Indre Mongolia Daily Issues. I denne forbindelse, forklarte Dingting Chen at de er på campus og kledd Daglig Ukentlig samarbeid. I Dingting Chen presentert en samarbeid jas Parajumpers avtale, er den kinesiske spesielle saken ikke en liten reporter sitert i midten og stålfellesskap Daily Weekly signert direkte på campus, men fra en mann ved navn Zhao Yujiang hender overta . Avtalen, Zhao Yujiang Daily entreprenøravtale med Baotou er et åremål, den årlige betalingen yuan.


Small Reporter avis i Kina, er campus magasinet i form av carving, håndteres kunstnerisk. I alle seksjoner, og alle kan ikke finne ordene Baotou daglig. Dingting Chen sa at ingen fremtredende posisjon i avisen, merket med navngivelse av Baotou Daily er ikke kjent med sin avis publisering. Dingting Chen sa også at i dag Kina som en spesiell utgave av små reporter i sentrum av gave aviser, walking logistikk ruter sendte rundt en liten reporter stasjon. Mens studier av medieeksperter sa, ifølge publiserte forskrifter, betyr subsubpublished rapport tillater ikke egen sak, og de viktigste avis bunter må utstedes. Sub avis publisering, må det være et klart tegn den viktigste avis, den viktigste oppføringen vanligvis ikke mindre enn underoppføring. Ingen navn på de viktigste aviser, bøker og problemer inkonsekvent tilhører.

No comments:

Post a Comment