Friday, November 15, 2013

parajumpers pjs køber parajumpers online købe parajumpers

Fraværet af en tredjepart så hurtigt som muligt at ændre status quo. Kinesiske vicepræsident Lu Hanlong Society Institute, der bør gradvist etablere en uafhængig tredjepart ganer, herunder industrien selfregulatory organisationer og de offentlige doneret medieovervågning sociale tilsyn, herunder tilsyn og projektevaluering mekanismer. Journalisten bemærkede, at instituttet er forpligtet til gennemsigtighed i opførelsen af ​​instituttets Center blev lanceret i Kina Charity Information Center frigivet Kina Velgørenhed donationer gennemsigtig rapportering, offentliggørelse af oplysninger indgår i udviklingen velgørenhed Retningslinjer Retningslinjer for udvikling af kinesisk filantropi lanceret velgørenhed i klare oplysninger åbent og gennemsigtigt system, forbedre brugen af ​​donerede midler og materialer sporing feedback og omtale system. Kina Charity transparent rejse er påbegyndt, men stadig lang vej Li Xiaoyi malet foråret Taimukaiqi, jernbane offentlige sikkerhed myndigheder optrappet indsatsen for at slå ned på billet mæglere. Men en række af billet agenter i Shenyang punkt, så længe at betale gebyrer, der spænder fra Yuan Yuan, kan du med held købe billetter. I en billet er svært i løbet af foråret, kan disse være dyrt at købe en billet agent point hvorfor billet mæglere omdannet til en afgift d39affaires på nogle professionelle billet mæglere opnå kommerciel registrering, efter prisen afdelingen tilladelse lovligt iførte kappen at sælge highpriced billetter, at undgå den offentlige sikkerhed organer slag, giv os enorme vanskeligheder mod scalpers. For nylig fortalte Shenyang Togstation direktør Xu Shuo journalister. Ifølge Ministeriet for Jernbaner, fællesskab Ministeriet for Offentlig Sikkerhed og Reform Kommissionen har udstedt dokumentet, togbilletter på noget tidspunkt i salget, skal opkræves gebyrer ikke overstige RMB, ellers er det ulovligt. I jernbanesektoren licenserede forretninger, uanset hvor meget mængden af ​​stemmerne, hver også uvægerligt gebyr pr billet. Disse såkaldte agent point, ud over at rejse uden for hotellet, en betydelig del af en makeover af professionelle billet mæglere.


Xu Shuo, på grund af den stigende undertrykkelse af den offentlige sikkerhed organer, erhvervsmæssig scalper beboelsesrum bliver mindre og mindre, er risikoen også voksende. Således er mange billet mæglere omdannet til en afgift d39affaires. Det er erfaret, den offentlige sikkerhed organer ramt hovedsageligt uden retlige formaliteter billet mæglere, mens agenten punkt styring og regulering sit salg af highpriced undersøgte billetter, hovedsagelig parajumpers PJs af prisen afdelingen. Insidere, prisen afdeling, ved ratifikation, er charge d39affaires på business anvendelsesområde generelt billettering et agentur, men ikke tillader yuan gebyret overstiger den nationale standard. Men i virkeligheden, prisen afdeling af agenturet punkt af afskrækkende virkning er naturligvis utilstrækkeligt, endda sælge highpriced billetter, kun bøder. Agent point tillæg er høj, og uden buy parajumpers online tilladelse fra Shenyang jernbanesektoren stationsforstander Han Junli indført forretninger er gennem jernbanesektoren licensaftale med billettering terminaludstyr, der er en billet maskine, i henhold til staten provision ikke overstiger yuan, svarende til en udvidelse af jernbanen billetsystem. Men agenturet buy parajumpers point selvom der er priser og erhvervslivet, de relevante procedurer, men er ikke blevet licenseret jernbanesektoren, de ekstra omkostninger er relativt høje. Journalister lært, at togstationen i Shenyang Yuhong og fred agentur fundet tre distrikter i West Point nær hjemmet, som ikke omfatter andre distrikter i Shenyang i Shenyang, og jernbanesektoren forretninger til at underskrive aftalen, i alt kun hjem. Journalister i undersøgelsen fandt, at sammenlignet med de pænt forretninger, charge d39affaires på magisk tryllestav.


Nogle gange kan de forretninger ikke købe billetter, plus afgift d39affaires til en høj pris, kan du købe. Ifølge den orientering, opkræves agenturet punkter i tillæg til høje gebyrer.

No comments:

Post a Comment